5 Kazanım'a hoş geldiniz.

Öğrenme
Yaşantılar sonucunda davranışta başlayan doğal değişikliklerin, bilinçli bir yönlendirme ile öğrenmeye dönüştürülmesi parolasıyla yola çıkmış olan kurumumuz; deneyimli öğretmen kadrosu ve ilkeli yaklaşımı ile öğrencilerimizin öğrenme sürecini kolaylaştırmak için eşsiz bir rehberlik sunmaktadır. Aktif bir oluşum olan öğrenme eylemini öğrencilerimiz üzerinde sürekli canlı tutarak onların potansiyel güçlerini ortaya çıkarmak ve onları istedikleri hedeflere ulaştırmak tek gayemizdir. Kurumumuzdaki her öğrenci, gözlemlenebilir kalıcı öğrenme ile her gün hedeflerine daha da yaklaşıyor!.

Pekiştirme
Öğrenilen bilgilerin kalıcı ve sürekli hale gelmesi için doğru bir yol seçmek gerekmektedir. Bunun için farklı soru tiplerinin çözümü, doğru kaynak tavsiyesi, yeterli ödevlendirme ve verilen ödevlerin düzenli takibi ile öğrenmeyi pekiştirerek ilerliyoruz. Pekiştirmesi yapılmayan bilgilerin yok olacağının bilinciyle temellenmiş eğitim kadromuzla çok iddialıyız. Pekiştirmesi yapılmamış öğreti, yazıya geçirilmemiş sözler gibidir!.

Hız
Üniversiteye giden yolda, kazanılan bilgiye ve elde edilen yorum gücüne ait problemlerin zaman sınırlaması içinde çözülmesi hazırlık sürecinin en önemli parçalarındandır. Gerekli hızı yakalamak ve soruları çözerken zamanı etkili bir şekilde kullanmak için derslerde uygulanan testler ve her hafta yapılan deneme sınavlarıyla etkin çözüm yolları sunmaktayız. Öğrencilerin gereken hızı yakalaması, onların sınavlarda olası heyecanlarını en aza indirgeyecektir. Bunun için soruların hızlı ve doğru çözülmesi konusunda öğrencilerimizi sürekli bilinçlendiriyoruz. Hızını yakalayamamış olan doğrular, bir adım geriden gelir!.

Özgüven
Sınavlara hazırlık aşamasında önemli olan, gerçek bilgimizin eksik ölçülmesine neden olabilecek etkenlerden sıyrılmaktır. Öncelikle “sınav kaygısından” kurtulmak gerekir. Bunun için öğrencilerin sınav başarısını, bir kişilik başarı olarak görüp bu tanımı çarpıtmaması gerekir. Çalışmaya rağmen yetersiz olunacakmış gibi bir endişeye kapılmadan, çalışmayı sürekli hale getirerek başarılabileceği özgüvenini taşıması şarttır. Bunun elde edilmesi konusunda kurumumuz ciddi yaklaşımlar sergilemektedir. Özgüveni eksik bireyler, anlık ve küçük başarılarla yetinirler!.

Başarı
Sınavlardaki yenilgiyi, bir gerçek olarak kabul etmeden yola çıkarak değerli öğrencilerimizle başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Çünkü bir insan bir şeyi, bütün geleceğini tek bir tekerleğin dönüşüne bağlamaya hazır olacak kadar istiyorsa onu elde edeceği kesindir. Bizleri mutlu edecek tek şey başarıdır!.